Antalya da 6 şube ile hizmetinizdeyiz… Şubelerimize ulaşmak için lütfen tıklayın!
Menü(Yardımcı Olabilir)
KAPAT

În prezent, ACO nu pot fi considerați responsabili pentru mai mult de 10%

În prezent, ACO nu pot fi considerați responsabili pentru mai mult de 10%

În prezent, ACO nu pot fi considerați responsabili pentru mai mult de 10%

Dar facem, de asemenea, mai multe tipuri de îndrumări informale pentru a oferi asistență tehnică și informații. Deci, indiferent dacă este vorba de întrebări frecvente sau documente de politică sau "dragă coleg" scrisori, ne-ar plăcea foarte mult să auzim de la oameni despre tipurile de îndrumare care le-ar fi utile.

Evident, avem resurse oarecum limitate și vrem să ne asigurăm că alocăm resursele respective, astfel încât să putem adăuga cea mai mare valoare și să abordăm tipurile de întrebări care au o importanță deosebită pentru comunitate. Auzirea de la oameni despre ce fel de întrebări suplimentare au, ce cred că ar fi utile unele asistențe tehnice sau îndrumări, ne-ar fi de mare ajutor.

Frieden: Ce îți place la locul de muncă și cu ce provocări te confrunți?

Samuels: Este o treabă grozavă. Este un birou extraordinar de oameni care sunt cu adevărat dedicați misiunii OCR, atât pentru a proteja drepturile civile, cât și pentru a proteja confidențialitatea și securitatea informațiilor de sănătate și mă simt atât de privilegiat să fiu aici. OCR joacă un rol esențial în misiunea generală a HHS de a extinde accesul la asistență medicală, de a asigura reforma sistemului de livrare și de a proteja populațiile vulnerabile, așa că simt cu adevărat că problemele cu care ne ocupăm fac parte integrantă din misiunea generală a și este doar o plăcere să puteți ajuta la avansarea acestei cauze.

WASHINGTON, 16 ianuarie – Un pachet de stimulare de 550 de miliarde de dolari în curs de dezvoltare în Camera Reprezentanților, care vizează scoaterea economiei din muck, ar canaliza aproximativ 30% din total către asistență medicală.

Comitetul pentru creditele din casă, prezidat de reprezentantul David Obey (D-Wis.), A publicat un rezumat al planului, deși un proiect de lege real rămâne de finalizat.

Planul ar trimite majoritatea celor 160 de miliarde de dolari planificați pentru asistență medicală – 87 de miliarde de dolari – către Medicaid, în timp ce restul ar fi împărțit printre tehnologia înregistrărilor medicale, acoperirea asigurărilor pentru șomeri, cercetarea, instruirea și subvențiile pentru programe și o varietate de proiecte de cărămidă și mortar.

Cu noii bani Medicaid, guvernul federal ar acorda mai mult statelor, plătind întregul cost până în 2010 pentru persoanele nou șomere care se califică pentru Medicaid.

Pachetul ar pune, de asemenea, 39 de miliarde de dolari în extinderea asigurării de sănătate în cadrul COBRA pentru lucrătorii disponibilizați, acum limitată la 18 luni.

Tehnologia informației în domeniul sănătății ar primi un pachet de 20 de miliarde de dolari din pachet, deși rezumatul nu specifică modul în care ar fi cheltuite fondurile.

Proiectul de lege, scris de House Democrats, va fi introdus ca legislație oficială în următoarele câteva săptămâni, potrivit Obey.

Democrații din Senat lucrează la propriul pachet, care se așteaptă, de asemenea, să fie introdus la scurt timp după președintele ales Barack Obama.

Alte elemente din planul Casei vor include:

3,8 miliarde de dolari către Departamentul Apărării pentru construcția nouă de spitale și centre chirurgicale ambulatorii și 455 de milioane de dolari în renovări pentru a oferi asistență medicală de ultimă generație membrilor serviciilor și familiilor lor 3 miliarde de dolari pentru combaterea bolilor cronice care pot fi prevenite, inclusiv prevenirea infecțiilor în spitale , și subvenții către departamentele de sănătate publică locale și de stat și programele de imunizare de 2 miliarde de dolari Institutele Naționale de Sănătate pentru cercetare și reparații biomedicale și îmbunătățiri la campusurile sale 1,1 miliarde de dolari pentru a compara eficacitatea diferitelor tratamente medicale 600 de milioane de dolari pentru a pregăti furnizorii de asistență primară pentru a se pregăti atacul unor noi pacienți care ar solicita tratament medical dacă se adoptă asistență medicală universală. Acești bani ar contribui, de asemenea, la plata cheltuielilor medicale pentru ca studenții să practice în comunitățile defavorizate prin intermediul Corpului Serviciului Național de Sănătate

Propunerea include, de asemenea, reduceri de impozite de 275 miliarde de dolari pentru întreprinderile mici, muncitori, cumpărători de case pentru prima dată și șomeri, printre altele, pe linia propunerilor lui Obama.

Acest articol este o colaborare între MedPage Today și:

FDA a aprobat Animas Vibe, o pompă de insulină integrată și un sistem de monitorizare continuă a glucozei (CGM), pentru pacienții cu diabet insulino-dependenți cu vârsta de peste 18 ani, a anunțat compania.

Este a doua pompă de insulină cu CGM activată pe piață; primul a fost Medtronic MiniMed, aprobat în aprilie 2006.

Pompa are un Dexcom G4 Platinum CGM încorporat chiar în ea, permițând pacienților să își vizualizeze datele privind glucoza și să administreze insulina direct din pompă, ceea ce le permite să poarte un echipament mai puțin.

Animas a declarat că acceptă acum comenzi pentru dispozitiv și se așteaptă să înceapă livrarea în ianuarie 2015.

În timp ce sistemul este încă departe de a fi un "pancreas artificial," care implică un algoritm care administrează insulina în mod automat pe baza citirilor CMG fără aportul pacientului, FDA pe pagina sa de informații pentru consumatori a menționat că dispozitivul Animas are un rol în dezvoltarea sa.

"Disponibilitatea unei pompe de insulină care este deja compatibilă cu sistemul G4 Platinum va face mai ușoară dezvoltarea și aprobarea [pancreasului artificial] care utilizează această tehnologie," a spus agenția.

Sistemele medicale care experimentează un nou mod de a fi plătit de Medicare ar avea 3 ani în plus înainte ca acestea să poată fi pedepsite pentru performanțe slabe, a propus guvernul federal luni.

Propunerea este una dintre zeci de modificări pe care Centrele pentru Servicii Medicare și Medicaid dorește să le facă normelor care reglementează organizațiile de îngrijire responsabile. ACO sunt afiliații de medici, spitale și alți furnizori care îngrijesc în comun pacienții Medicare cu scopul de a pune în buzunar o parte din ceea ce salvează guvernul. Cei care cheltuiesc peste estimările Medicare vor pierde bani.

Există mai mult de 330 de astfel de rețele în întreaga țară care îngrijesc aproximativ 5 milioane de persoane prin Programul Medicare Shared Savings, care include majoritatea ACO-urilor. Revizuirile programului sunt destinate să-i atragă pe furnizori să formeze noi ACO-uri și să păstreze cele existente în program, ceea ce este voluntar.

urotrin utilizare

În primul an al programului, 118 ACO au economisit 705 milioane de dolari la Medicare, cu aproximativ jumătate din câștiguri de bonusuri, arată înregistrările guvernamentale. Alți 102 ACO au cheltuit mai mult decât standardul Medicare, dar doar unul a trebuit să ramburseze Medicare, deoarece majoritatea ACO au o perioadă de grație de 3 ani, când pot câștiga bonusuri, dar sunt scutiți de penalități.

Noua regulă ar oferi ACO-urilor, atât cele noi, cât și cele existente, cu 3 ani în plus înainte ca aceștia să se confrunte cu penalități, pentru un total de 6 ani. Sean Cavanaugh, directorul Medicare, a declarat că schimbarea a fost una dintre multele provocate de îngrijorările ridicate de ACO. "Noțiunea că 36 de luni mai târziu veți avea un risc financiar negativ este destul de intimidantă," a spus el într-un interviu.

Cu toate acestea, timpul suplimentar ar avea un preț: ACO-urile care, după primii lor 3 ani, decid să evite penalitățile pentru următorii 3, ar putea păstra nu mai mult de 40% din banii pe care îi economisesc Medicare, mai degrabă decât maximul de 50% pe care îl pot păstra în timpul primii lor 3 ani.

Guvernul a propus, de asemenea, crearea unui nou tip de ACO pentru furnizorii care doresc șansa de a câștiga cele mai mari economii, în timp ce sunt, de asemenea, expuși riscului de rambursare a celor mai mulți bani dacă nu vor ajunge. Mulți dintre acei ACO se află acum în așa-numitul model Pioneer ACO, care se încheie după 2016. Medicare a propus ca acei ACO să treacă la noul program, care are reguli similare.

Noul model, cunoscut sub numele de "Traseul trei," ar permite ACO-urilor să păstreze până la 75% din banii pe care îi economisesc Medicare. Dacă ar costa Medicare suplimentar, acei ACO ar fi considerați responsabili pentru până la 15% din excesul de cheltuieli. În prezent, ACO nu pot fi considerați responsabili pentru mai mult de 10%.

Guvernul solicită, de asemenea, puncte de vedere cu privire la modalitățile alternative de a decide dacă un ACO a economisit bani Medicare. În prezent, Medicare estimează ce au cheltuit participanții la ACO în trecut și îl folosește ca punct de referință.

Unii ACO s-au plâns că furnizorii care practică deja în mod eficient se confruntă mai greu cu economiile decât cei mai puțin eficienți. Sub o opțiune, cheltuielile ACO ar fi comparate cu media cheltuită de alți medici și spitale din regiune care nu fac parte dintr-o ACO.

Publicul are până la 6 februarie să comenteze regula propusă.

Dezvăluiri

Acest articol, care a apărut pentru prima dată pe 1 decembrie 2014, a fost produs de Kaiser Health News cu sprijinul Fundației SCAN. A fost retipărit de pe kaiserhealthnews.org cu permisiunea Fundației Familiei Henry J. Kaiser. Kaiser Health News, un serviciu de știri independent din punct de vedere editorial, este un program al Fundației Familiei Kaiser, o organizație nonprofit, nepartizană de cercetare și comunicare a politicii de sănătate care nu este afiliată cu Kaiser Permanente.

WASHINGTON – Cu mare fanfară, oficialii de la Centrele pentru Medicare & Serviciile Medicaid (CMS) au anunțat joi o serie de inițiative propuse în programul de taxe medicale 2019 al Medicare, despre care spun că vor ușura sarcinile administrative asupra furnizorilor.

"Am petrecut o parte din ultimul an călătorind în țară și vizitând clinici în diferite setări de îngrijire," Administratorul CMS, Seema Verma, a declarat într-o conferință cu reporterii. "Un lucru pe care l-am auzit de nenumărate ori este că timpul petrecut cu hârtiile este timpul departe de pacienți … Am auzit prea multe povești despre epuizarea furnizorilor. Mi-a devenit clar că, dacă vom fi serioși în ceea ce privește îmbunătățirea calității și accesului pacienților, trebuie să îmbunătățim viața furnizorilor de pe prima linie."

Mai multe opțiuni de documentare E / M

Un exemplu al acestei apăsări îl constituie câteva modificări ale documentației propuse care vizează reducerea poverii asupra medicilor care furnizează servicii de evaluare și gestionare (E / M). Acestea includ oferirea furnizorilor de următoarele opțiuni:

Documentarea vizitelor E / M la cabinet / ambulatoriu utilizând luarea deciziilor medicale sau timpul în loc de aplicarea ghidurilor actuale de documentare E / M din 1995 sau 1997 Utilizarea timpului ca factor de guvernare în selectarea nivelului de vizită și documentarea vizitei E / M, chiar dacă consiliere sau îngrijire coordonarea domină vizita Concentrarea documentației asupra a ceea ce s-a schimbat de la ultima vizită sau asupra articolelor pertinente care nu s-au schimbat, mai degrabă decât re-documentarea informațiilor, cu condiția ca medicul să revizuiască și să actualizeze informațiile anterioare Revizuirea și verificarea anumitor informații din fișa medicală introdusă de personalul auxiliar sau beneficiarul, mai degrabă decât reintrarea în acesta

CMS propune, de asemenea, să eficientizeze sistemul de codare E / M în sine "rate de plată noi, unice, combinate pentru pacienții noi și stabiliți pentru cabinet / ambulatoriu E / M nivel 2 până la 5 vizite și o serie de coduri suplimentare pentru a reflecta resursele implicate în furnizarea asistenței primare și a serviciilor specializate non-procedurale recunoscute în general," a declarat agenția într-o fișă informativă postată pe site-ul său web.

Call Now Button